lördag 12 juli 2008

Vaccin finns de......

mot husvagnssjukan? Min sambo har fått feber från husvagnsträsket. Finns de ett träskmonster som ser ut som en husvagn? Alvedon lär inte hjälpa mot de han har dragit på sig. Tanken är att vi måste hitta en liten större vagn med fler bäddar. Efter ungefär 260000 st kollar på alla vagnar vi hittat och efter 90000 liter svett har jag gett upp. Tycker de är nog med att vara höggravid just nu.

Annars har vi varit ut till Birsta idag tillsammans med ett antal andra människor. Vädret har ju inte varit det bästa och de märktes även på detta ställe. Alla människor var som vilda djur så då svettades jag ännu mera. Är uppe i drygt 100000 liter nu. Hittade jätte mycket jag ville handla, jeans, tröjor mm. Fast min tanke är att försöka spara tills jag hittat formen igen, ja om det blir klädhandlardag för mej år 2022 blir jag oerhört nöjd. Jag inhandlade ett par kanon vackra Adidas skor så jag är tillfredsställd för denna gång.

Magen är fortfarande den levande drakborgen, för er som inte vet vad drakborgen är så kan jag berätta att det är ett lekställe för barn, där kan dom små liven kan ta ut sig helt genom att klättra och busa. Har varit där några gånger nu med lill Hulda. Super bra att det finns fik där för mammor och pappor ( ja även för andra som inte går under den kategorin, typ jag.)

Nä nu är de lördagkväll så de är dags för att lätta upp stämmningen med en köpe Cola. Skål på er och Trevlig Helg!

1 kommentar:

Jossankrantz sa...

Vi kan ta en tur tillsammans och inhandla kläder det året. Mina former kommer också SAKTA och väldigt osäkert känns de som :P